E emretrkn Kilopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #1 Merhabalar. Şu an kasa hariç bütün sistemi topladım kurup denemek istiyorum, Fakat bilgisayarı nasıl çalıştıracağım bilmiyorum. Herhangi bir kaynak bilen veya yolunu söyleyecek olan varsa sevinirim. Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
Merhabalar. Şu an kasa hariç bütün sistemi topladım kurup denemek istiyorum, Fakat bilgisayarı nasıl çalıştıracağım bilmiyorum. Herhangi bir kaynak bilen veya yolunu söyleyecek olan varsa sevinirim. Çok teşekkürler.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2019 #2 Anakart modelini yaz. Anakartlarda kasanın power switchinin bağlandığı iki diş var, genelde sağ altda olur. O iki dişe tornavida değdirdin mi açılır. Artı 0 Eksi
Anakart modelini yaz. Anakartlarda kasanın power switchinin bağlandığı iki diş var, genelde sağ altda olur. O iki dişe tornavida değdirdin mi açılır.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2019 #3 Bu video işini görür. Tıkla Artı 0 Eksi