Arkadaşlar bilgisayarımı televizyona bağlayıp Smart TV gibi kullanmak için Android 4.4 kurdum.
(Amacım hayday oynamak eleştirmeyin)
Ama boot ederken ekranda takılı kalıyor.
Free download page for Project Android-x86's android-x86-4.4-r5.iso.This is a project to port Android open source project to x86 platform, formerly known as "patch hosting for android x86 suppo...
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Onu doğrulamak gerekiyor zira açılmaz ise bu sürüm ile hiç uğraşmasın.
Andoroid de PCdeki GPU driverı olmadığı için böyle GPU sorunlu boot hataları oluyor.
Merhaba bende de şöyle bir sorun var. Kurulum bitiyor. Start Android X86 dersek açılıyor. Fakat yeniden başlatıyorum GRUB boot yüklenmemiş oluyor ve eski sistemimle devam ediyor
Aynı zamanda harici olarak grub yükledim android algılanmıyor . USB ile başlatıp sabit diskteki sistemi açıyorum açılıyor
Merhaba bende de şöyle bir sorun var. Kurulum bitiyor. Start Android X86 dersek açılıyor. Fakat yeniden başlatıyorum GRUB boot yüklenmemiş oluyor ve eski sistemimle devam ediyor
Aynı zamanda harici olarak grub yükledim android algılanmıyor . USB ile başlatıp sabit diskteki sistemi açıyorum açılıyor