gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #1 Bilgisayarımı satıyordum satın almak için gelen adam bekliyordu ve kapatılıyor ekranında uzun süre kaldı bende bekletmemek için fişten çektim bunu önceden 10 kere falan yapmış olabilirim zarar görmüş müdür?
Bilgisayarımı satıyordum satın almak için gelen adam bekliyordu ve kapatılıyor ekranında uzun süre kaldı bende bekletmemek için fişten çektim bunu önceden 10 kere falan yapmış olabilirim zarar görmüş müdür?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 28 Eylül 2022 #2 Görebilir gören parça eğer HDD varsa o veya SSD görebilir. Windows dosyalarında veya o an açık olan oyunlarda hasar meydana gelebilir.
Görebilir gören parça eğer HDD varsa o veya SSD görebilir. Windows dosyalarında veya o an açık olan oyunlarda hasar meydana gelebilir.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 28 Eylül 2022 #3 SSD'ye zararı var diye biliyorum.