DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Son 4 gündür bilgisayar durduk yere donuyor. Oyun veya tarayıcıya özel değil. Bunun sebebi ne olabilir? Çıldırmak üzereyim.
Arkadaşlar merhaba. Son 4 gündür bilgisayar durduk yere donuyor. Oyun veya tarayıcıya özel değil. Bunun sebebi ne olabilir? Çıldırmak üzereyim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Aralık 2017 #2 Sistemini belirt.
DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2017 #3 Jira dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... Anakart M5A97 LE R2.0, ekran kartı MSI GTX 1050 Ti, Gskill 4x2 GB RAM. Tahmini olan var mı?
Jira dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... Anakart M5A97 LE R2.0, ekran kartı MSI GTX 1050 Ti, Gskill 4x2 GB RAM. Tahmini olan var mı?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Aralık 2017 #4 DeSouzaAlex dedi: Anakart M5A97 LE R2.0, ekran kartı MSI GTX 1050 Ti, Gskill 4x2 GB RAM. Tahmini olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tam detaylı yazın. PSU, HDD, işlemci, RAM frekansı, SSD vb hiçbiri yok. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2018
DeSouzaAlex dedi: Anakart M5A97 LE R2.0, ekran kartı MSI GTX 1050 Ti, Gskill 4x2 GB RAM. Tahmini olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tam detaylı yazın. PSU, HDD, işlemci, RAM frekansı, SSD vb hiçbiri yok.
DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2017 #5 İşlemci AMD FX X6 6300, HDD Seagate 1 TB sabit harddisk, RAM frekansı 1600 MHz. PSU ise Xigmatek tauro 500w 80+ serisi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2018
İşlemci AMD FX X6 6300, HDD Seagate 1 TB sabit harddisk, RAM frekansı 1600 MHz. PSU ise Xigmatek tauro 500w 80+ serisi.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Aralık 2017 #6 DeSouzaAlex dedi: İşlemci AMD FX X6 6300, HDD Seagate 1 tb sabit harddisk, RAM frekansı 1600 mhz. PSU ise Xigmatek tauro 500w 80+ serisi Genişletmek için tıkla... HDD taraması yapın ve Nazım Paşa'yı etiketleyin lütfen. Mobilden etiket atılmıyor.
DeSouzaAlex dedi: İşlemci AMD FX X6 6300, HDD Seagate 1 tb sabit harddisk, RAM frekansı 1600 mhz. PSU ise Xigmatek tauro 500w 80+ serisi Genişletmek için tıkla... HDD taraması yapın ve Nazım Paşa'yı etiketleyin lütfen. Mobilden etiket atılmıyor.
DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2017 #7 aybrktrhn dedi: HDD taraması yapın ve Nazım Paşa'yı etiketleyin lütfen. Mobilden etiket atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi programla tarayayım? Bir de nasıl etiket yapılıyor tam kullanıcı adı ile beraber? Pek bilgim yok da.
aybrktrhn dedi: HDD taraması yapın ve Nazım Paşa'yı etiketleyin lütfen. Mobilden etiket atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi programla tarayayım? Bir de nasıl etiket yapılıyor tam kullanıcı adı ile beraber? Pek bilgim yok da.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 10 Aralık 2017 #8 DeSouzaAlex dedi: Hocam hangi programla tarayayım? Bir de nasıl etiket yapılıyor tam kullanıcı adı ile beraber? Pek bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... HDTune olması lazım. Kullanıcının adının başına @ getirip "Nazım Paşa" yazarsanız tırnak işaretleri olmadan, etiketlemiş olursunuz.
DeSouzaAlex dedi: Hocam hangi programla tarayayım? Bir de nasıl etiket yapılıyor tam kullanıcı adı ile beraber? Pek bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... HDTune olması lazım. Kullanıcının adının başına @ getirip "Nazım Paşa" yazarsanız tırnak işaretleri olmadan, etiketlemiş olursunuz.
DeSouzaAlex Kilopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #9 @Nazım Paşa @Recep Baltaş aybrktrhn dedi: HDTune olması lazım. Kullanıcının adının başına @ getirip "Nazım Paşa" yazarsanız tırnak işaretleri olmadan, etiketlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sen etiketler misin sorun hala devam ediyor ulaşamadım Nazım beye. Kimse mi bilmiyor?
@Nazım Paşa @Recep Baltaş aybrktrhn dedi: HDTune olması lazım. Kullanıcının adının başına @ getirip "Nazım Paşa" yazarsanız tırnak işaretleri olmadan, etiketlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sen etiketler misin sorun hala devam ediyor ulaşamadım Nazım beye. Kimse mi bilmiyor?
İsmailKaan Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #10 DeSouzaAlex dedi: @Nazım Paşa @Recep Baltaş Hocam bir de sen etiketler misin sorun hala devam ediyor ulaşamadım Nazım beye. Kimse mi bilmiyor? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı işlemci ve anakart ile aynı sorunları yaşıyorum. Windows hiç stabil çalışmıyor. HDD ' den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tarama yaptığımda 2-3 hata çıktı. HDD Tuner ile tarama yapmış mıydınız ?
DeSouzaAlex dedi: @Nazım Paşa @Recep Baltaş Hocam bir de sen etiketler misin sorun hala devam ediyor ulaşamadım Nazım beye. Kimse mi bilmiyor? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı işlemci ve anakart ile aynı sorunları yaşıyorum. Windows hiç stabil çalışmıyor. HDD ' den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tarama yaptığımda 2-3 hata çıktı. HDD Tuner ile tarama yapmış mıydınız ?