ardasenxx Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 123 9 Aralık 2021 #31 Tamam şimdi bios pilini çıkartın 2-3 dakika bekleyip geri takın ve ramleri sökün sadece bir tanesini farklı bir slota takıp deneyin
Tamam şimdi bios pilini çıkartın 2-3 dakika bekleyip geri takın ve ramleri sökün sadece bir tanesini farklı bir slota takıp deneyin
ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #32 ardasenxx dedi: Tamam şimdi bios pilini çıkartın 2-3 dakika bekleyip geri takın ve ramleri sökün sadece bir tanesini farklı bir slota takıp deneyin Genişletmek için tıkla... Güç düğmesine bağlı kabloyu taktım şuan hiç tepki vermiyor(tamam halletim tam oturmamış) Son düzenleme: 9 Aralık 2021
ardasenxx dedi: Tamam şimdi bios pilini çıkartın 2-3 dakika bekleyip geri takın ve ramleri sökün sadece bir tanesini farklı bir slota takıp deneyin Genişletmek için tıkla... Güç düğmesine bağlı kabloyu taktım şuan hiç tepki vermiyor(tamam halletim tam oturmamış)
Semihtfkk Centipat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #33 ducduckie dedi: Daha önce yapmadım nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM slot kısmının yanında böyle bir pil olacak onu çıkart ve geri tak. Dosya Ekleri biospili.jpg 19,2 KB · Görüntüleme: 26
ducduckie dedi: Daha önce yapmadım nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RAM slot kısmının yanında böyle bir pil olacak onu çıkart ve geri tak.