V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #11 Jobs dedi: Termal macun vs. iyi bir bakım oldu mu yoksa termal macunu unuttunuz mu fan tam oturdu mu? Genişletmek için tıkla... Termal macunu hiç ellemedik. ve fanları vb çıkarmadık. sadece kendi imkanlarımızla temizlemiştik. Doğru düzgün bir temizlikte yapmamışız diyebiliirim 517298 dedi: Temizlik yaparken Termal macun değişimi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapılmadı
Jobs dedi: Termal macun vs. iyi bir bakım oldu mu yoksa termal macunu unuttunuz mu fan tam oturdu mu? Genişletmek için tıkla... Termal macunu hiç ellemedik. ve fanları vb çıkarmadık. sadece kendi imkanlarımızla temizlemiştik. Doğru düzgün bir temizlikte yapmamışız diyebiliirim 517298 dedi: Temizlik yaparken Termal macun değişimi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapılmadı
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #12 VortexX0 dedi: Termal macunu hiç ellemedik. Ve fanları vb çıkarmadık. Sadece kendi imkanlarımızla temizlemiştik. Doğru düzgün bir temizlikte yapmışız diyebiliirim Genişletmek için tıkla... O zaman öncelikle termal macun ve fanı tozlarından arındırmakla başlayın yukarı da arkadaş sormuş bende sorayım PSU nedir ayrıca?
VortexX0 dedi: Termal macunu hiç ellemedik. Ve fanları vb çıkarmadık. Sadece kendi imkanlarımızla temizlemiştik. Doğru düzgün bir temizlikte yapmışız diyebiliirim Genişletmek için tıkla... O zaman öncelikle termal macun ve fanı tozlarından arındırmakla başlayın yukarı da arkadaş sormuş bende sorayım PSU nedir ayrıca?
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #13 Salsa dedi: 4 yıl boyunca işlemci ve Ekran kartı macunu değişmediyse gayet normal. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl bakabilirim? Kasayı sökeyim mi?
Salsa dedi: 4 yıl boyunca işlemci ve Ekran kartı macunu değişmediyse gayet normal. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl bakabilirim? Kasayı sökeyim mi?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #14 VortexX0 dedi: Bilmiyorum nasıl bakabilirim? Kasayı sökeyim mi? Genişletmek için tıkla... Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı.
VortexX0 dedi: Bilmiyorum nasıl bakabilirim? Kasayı sökeyim mi? Genişletmek için tıkla... Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #15 Salsa dedi: Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen öğreniyorum. markayı yazıcam
Salsa dedi: Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen öğreniyorum. markayı yazıcam
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 27 Mart 2022 #16 VortexX0 dedi: Tamam hemen öğreniyorum. markayı yazıcam Genişletmek için tıkla... Termal macunu değiştirmeyi biliyorsanız Termal macun alıp kendin de değiştirebilirsin.
VortexX0 dedi: Tamam hemen öğreniyorum. markayı yazıcam Genişletmek için tıkla... Termal macunu değiştirmeyi biliyorsanız Termal macun alıp kendin de değiştirebilirsin.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #17 Salsa dedi: Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı. Genişletmek için tıkla... DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor 517298 dedi: Termal macunu değiştirmeyi biliyorsanız Termal macun alıp kendin de değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ne yazıkki.
Salsa dedi: Kapağı çıkarıp PSU markasını belki görebilirsiniz üstünden. Onun dışında da ilk işiniz bir yere götürüp termal macun yeniletmek olmalı. Genişletmek için tıkla... DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor 517298 dedi: Termal macunu değiştirmeyi biliyorsanız Termal macun alıp kendin de değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ne yazıkki.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Mart 2022 #18 VortexX0 dedi: Delta dps 300'a b-91'a yazıyor. Bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çok zor bir işlem değil hocam internetten bakabilirsiniz hatta gayet kolay.
VortexX0 dedi: Delta dps 300'a b-91'a yazıyor. Bilmiyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çok zor bir işlem değil hocam internetten bakabilirsiniz hatta gayet kolay.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #19 Jobs dedi: O zaman öncelikle termal macun ve fanı tozlarından arındırmakla başlayın yukarı da arkadaş sormuş bende sorayım PSU nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor
Jobs dedi: O zaman öncelikle termal macun ve fanı tozlarından arındırmakla başlayın yukarı da arkadaş sormuş bende sorayım PSU nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #20 VortexX0 dedi: DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor Genişletmek için tıkla... Hakkında bir bilgi bulamadım ama muhtemelen sıcaklıktan dolayı kapanıyor. Dediğim gibi termal macun yenileyin.
VortexX0 dedi: DELTA DPS 300 A B-91 A yazıyor Genişletmek için tıkla... Hakkında bir bilgi bulamadım ama muhtemelen sıcaklıktan dolayı kapanıyor. Dediğim gibi termal macun yenileyin.