Bilgisayar aniden kapanıyor

Gamer123123

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
rx 6500xt
Anakart
biostar a320mh
İşlemci
r3 2200g
Bilgisayarımda 1 saat civarı shaderlı Minecraft oynadığımda kendi kendine kapanıyor. FurMark testi yaptım açıldıktan 5 saniye sonra kapandı Max 54 dereceyi gördü. 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu neden oluyor olabilir?

Bilmiyorum Power Supply'ım bu.

1730478935636.jpeg

1 hafta önceden hiçbir sıkıntı çıkartmıyordu.

Benzer sorun bana da oluyordu Power suppyl yetmiyor olabilir mi?
Bende de aynı sorun var ama bütün oyunlarda geçerli. Herhangi bir oyuna girince ya hemen ya da bir süre sonra mavi ekran verip restart atıyor.
Sistemim: 750W power supply, Ryzen 5 5600 işlemci, RX 6600 ekran kartı, Samsung 990 Pro SSD

Bilmiyorum Power Supply'ım bu.

Eki Görüntüle 2342158

1 hafta önceden hiçbir sıkıntı çıkartmıyordu.

Eğer bir arızası vesaire yoksa gayet yeterli olur o Power Supply. Onun dışında ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ben kapanma sorunu yüzünden hem ekran kartı hem Power suppyl değiştirdim. Ama siz daha bilgili kişilere danışın.

Eğer bir arızası vesaire yoksa gayet yeterli olur o Power Supply. Onun dışında ekran kartından kaynaklanıyor olabilir ben kapanma sorunu yüzünden hem ekran kartı hem Power suppyl değiştirdim. Ama siz daha bilgili kişilere danışın.

Hotspot 100leri görüyor ekran kartı da yeni ama normal derece 54leri gösteriyor sorun ne olabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı