Bilgisayar aniden kapanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

282004

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar sorunum şu, bilgisayarda oyun oynarken bir süre sonra ekran siyah oluyor ve kendini kapatıyor sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar sorunum şu, bilgisayar da oyun oynarken bir süre sonra ekran siyah oluyor ve kendini kapatıyor sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz?
Genel olarak ilk şüphe PSU, güç yetiştiremiyor olabilir. Arıza yapmış olabilir. Cihazinisin bileşenlerini yazarsanız daha çok yardımcı olunabilir.

Genel olarak ilk şüphe PSU, güç yetiştiremiyor olabilir. Arıza yapmış olabilir. Cihazinisin bileşenlerini yazarsanız daha çok yardımcı olunabilir.
PSU mu yetersiz geliyor dersiniz ? Yani sadece durum bundan mı kaynaklıdır ? Ayrıca sistemim imzadaki sistemdir.
İmzadaki sistem ise gözüme sadece o kasa ve beraberinde gelen PSU gözüme batıyor.
Onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum öyle olmuş olsa bile 2-3 saat oynamadan sonra bu sorunu yaşıyorum ama yinede kontrol edeceğim.

Isı değerine bakın. Bilgisayar kapanmasa ekran kararsa ekran kartı diyeceğim. Komple kapanma ya PSU ya da işlemci sıcaklığı ile alakalı olabilir.

Isı değerine bakın. Bilgisayar kapanmasa ekran kararsa ekran kartı diyeceğim. Komple kapanma ya PSU ya da işlemci sıcaklığı ile alakalı olabilir.
İşlemci sıcaklığı 60-65 derece yükte ,ekran kartı ise max. 77 dereceyi görüyor Amd ekran kartlarında wattman diye bir sorum var acaba onunla ilgili olabilir mi ?
Çünkü şöyle de bir durum var açıkçası ; kulaklıktan cır diye bir takıma sesi geliyor ekran karardığında 5 saniye kadar bahsettiğim 2-3 saat sonrasında.

Bende AMD ekran kartı ile kitlenme yasıyorum. Görüntü donuyor ama bilgisayar kapanmıyor. Görüntü donunca aynen dediginiz ses oluyor. Garip olan bütün stress testlerini geçip sadece oyunlarda yapması, farklı bir ekran kartı ve PSU ile deneyin. Kapanıp açılınca minidumpa bir bakın, normalde mavi ekran alanlar bakıyor ama Ben mavi ekran almadığım halde oluşmuştu.

Yanlış telaffuzum için özür diliyorum kapanmaktan kastın dediğiniz gibi sesten sonra ekran gidiyor , restart yaparak açıyorum tekrardan. Tahminimce ekran kartı ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum sanırım servis yolları görünüyor gibi.

Oyun oynayın gene aynısı olursa dediğim yere bakın hata raporu oluşacak mi?

Dediğiniz rapora baktım ama mevcut yerinde görünmüyor (" W+R %SystemRoot% "). Ayrıca anlamadığım durum , Csgo oynarken böyle bir durum söz konusu değil ancak Apex Legend oynarken yapıyor anlam veremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…