İlk öncelikle her şey Pro Soccer Online oyunun oynarken başladı. Sebepsiz yerlerde aniden FPS 30 40'a düşüyor, belirsiz yerlerde de düzeliyordu. Düzeldikten sonra çok geçmeden 30 40'a düşüyordu. Ben bu sorunun RAM'den kaynaklandığını düşündüm ve yeni RAM taktım. Fakat takmaz olaydım 1 RAM slotunun bozuk olduğunu öğrendim. Her neyse, sonra ise bilgisayar hızlandırma ile alakalı videolar izledim fakat olmadı. Bu sabah ise bilgisayardan yanık portakallı kek kokusu geldi. MSConfig'den işlemci sayısını 1'e çektim. Yeniden başlat dedi ve başlattığımda ise mavi ekran aldım. 2 kere PC açılıp kapandı mavi ekrandan sonra otomatik onarıma hazırlanıyor yazısı geldi. Sonra bilgisayarı sıfırla seçeneğinden bilgisayarı sıfırladım. Sıfırlamanın yarısında PC kapandı ve mavi ekran vermeye devam etti fakat bu sefer İngilizceydi. Sonra bunun RAM'dan kaynaklandığını düşündüm ve eski RAM'imi taktım. Ve bilgisayarı sıfırlama devam etti. Bilgisayarı sıfırlarken, beklenmedik bir hata bilgisayarınız yeniden başlatılıyor dedi.
O sorunu bu video sayesinde çözdüm:
Her neyse sonra format attığım için kasma sorunu çözülmüştür dedim fakat devam ediyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?