Çözüldü Bilgisayar aniden kasmaya donmaya basladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keremm5460

Picopat
Daha fazla  
Bir bilgisayarım var kardeşim sadece PUBG Mobile oynuyor. Normalde bir sıkıntı yoktu ama son 1 2 gündür bir sıkıntı var GameLoop sildim sorun onda da değilmiş çevrimdışı tarama yapacaktım onda da güvenlik keyi falan istedi bilmiyordum atla dedim sonra Windows kurtarma ekranı geldi. Oradan uğraşmak istemedim Windows 11'e geri dön dedim döndüm şimdi tam tarama yapıyorum. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Bir bilgisayarım var kardeşim sadece PUBG Mobile oynuyor. Normalde bir sıkıntı yoktu ama son 1 2 gündür bir sıkıntı var GameLoop sildim sorun onda da değilmiş çevrimdışı tarama yapacaktım onda da güvenlik keyi falan istedi bilmiyordum atla dedim sonra Windows kurtarma ekranı geldi. Oradan uğraşmak istemedim Windows 11'e geri dön dedim döndüm şimdi tam tarama yapıyorum. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Arkadaşlar yardım eder misiniz? Şu an çevrimdışı tarama da yapamiyorum.

Arkadaşlar yardım eder misiniz? Şu an çevrimdışı taramada yapamiyorum.

Ve Görev Yöneticisi bakiyorum. Full Windows hata bildirme açıp kapanıyor.

Arkadaşlar yardım eder misiniz? Şu an çevrimdışı taramada yapamiyorum.

Ve Görev Yöneticisi bakiyorum. Full Windows hata bildirme açıp kapanıyor.

NVIDIA App'te açmaya çalışıyorum açmıyor CPU yüzde 60-70 falan kullanıyor acil yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Temiz kurulum yapmayı deneyin, sıfırlama işlemi bazı cihazlarda problem yaratabiliyor.

USB ile sıfırladım sonuç bu. Ayarlara falan girmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

USB ile sıfırladım sonuç bu. Ayarlara falan girmiyor. Ne yapmam gerekiyor.

İşlemci kötü de değil. GTX 1650 Super, i5 11400F. Sistem bu.

Arkadaşlar kimse yardım etmedi ama sonunda buldum. USB ile kurulumu yaptim. 1-2 kere yeniden baslat yaptım. Windows Update'leri yükledim. CPU kullanımı yüzde 5'e düştü.
Temiz kurulum yapmayı deneyin, sıfırlama işlemi bazı cihazlarda problem yaratabiliyor.

USB ile sıfırladım sonuç bu. Ayarlara falan girmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

USB ile sıfırladım sonuç bu. Ayarlara falan girmiyor. Ne yapmam gerekiyor.

İşlemci kötü de değil. GTX 1650 Super, i5 11400F. Sistem bu.

Arkadaşlar kimse yardım etmedi ama sonunda buldum. USB ile kurulumu yaptim. 1-2 kere yeniden baslat yaptım. Windows Update'leri yükledim. CPU kullanımı yüzde 5'e düştü.

Dosya Ekleri

• 20260319_175915.jpg
    20260319_175915.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı