İyi günler. Belirtmek isterim ki HDD ile hiçbir alakası yok, HD Tune ve HD Tune Pro ile yaptığım testlerde diskin tamamen sağlıklı olduğunu gördüm.
Hocam merhabalar. Sanırım son çarem bu olacak. Demin HDMI kablosu ile bir süre boyunca kullanmaya çalıştım ancak yine aynı problem oldu. Sorun sanırım sürücü ile alakalı. Bir de öyle deneyeceğim. Güncel olarak kalacak bu konu.
Arkadaşlar şu an AMD ile alakalı her şeyi silmiş bulunmaktayım ve sanırım bir sorun kalmadı. Bir süredir rahatça kullanıyorum ve bu problemle karşılaşmadım. Displayport ile 144Hz görüntü almaktayım ve problem şu an yok gibi. Sürücüleri tekrar kurduktan sonra tekrardan burayı güncelleyeceğim. Eğer sürücüde problem olursa denildiği gibi önceki versiyonu kurup tekrar deneyeceğim.
Son Güncelleme:
Yazılımı ve sürücüleri manuel olarak yeniden kurdum ve şu an hiçbir problemle karşılaşmadım. Sorun son yazılımdan kaynaklanıyordu, bir önceki sürümü
@Niko98 adlı yazar sayesinde kurarak sorunun üstesinden geldim. Eğer AMD Radeon 7XXX ekran kartlarından herhangi birine sahipseniz, son sürücüyü kurmamanızda fayda var. AMD'nin kendi sitesinde de bu problemlerin oluşabileceği veya ReLive'ın çalışmayacağı belirtilmiş. Şimdilik bir sorun yok gibi.