Çözüldü Bilgisayar aniden kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UgurDur

Hectopat
Yer
Technopat Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet başlıkta belirttiğim gibi, birden kilitleniyor her şey. Son sıralar aşırı sık olmaya başladı, formattan önce belki virüstür dedim ama format atma ekranında bile 5 saniyeliğine falan donmuştu. Siz düşünün yani. Nasıl düzelteceğim bunu?
AIDA64 ile bir testler yapılıyormuş fakat ben nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Çözüm
Yeni gördüm kusura bakmayın. Ben sorunun RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Memtest86 ile bir bellek testi yapınız.

Yapıp sonuçları göndereceğim.
Yeni gördüm kusura bakmayın. Ben sorunun RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Memtest86 ile bir bellek testi yapınız.

Memtest olmadı ama Windows'un kendi yazılımıyla yaptım hocam buyurun.

Ram slotlarını değiştirdim ama maalesef işe yaramadı. Bir takım değerleri altta paylaştım.
@300319 @technora
Ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyormuş, eski sürücüyü yükledim oldu.

Memtest86 ile bellek testi yapın, AIDA64 ile sistem test aracını çalıştırın. HD Tune Pro ile error scan (bad sector) testi yapın. Ardından tüm sonuçları paylaşın.

Hocam bad sector testi tertemiz çıktı ama AIDA64 kullanmayı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

RAM ya da HDD sorunu olabilir. Ramlerin uçlarını silgi ile silip tekrar deneyin, belki oksitlenmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…