Vacnite Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Bilgisayar aniden kilitleniyor ve hiçbir şekilde bir hata da vermiyor kilitlenmeden önce fan hızlanıyor, sonra kilitleniyor. Sebebini bulamadım. Çok fazla bir bilgim yok. İlgilenirseniz sevinirim.
Bilgisayar aniden kilitleniyor ve hiçbir şekilde bir hata da vermiyor kilitlenmeden önce fan hızlanıyor, sonra kilitleniyor. Sebebini bulamadım. Çok fazla bir bilgim yok. İlgilenirseniz sevinirim.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 30 Haziran 2021 #2 En son bilgisayarda ne yaptınız? Yeni sürücü falan kurduktan sonra oldu ise normaldir. Ayrıca sistem nedir? Artı 0 Eksi
En son bilgisayarda ne yaptınız? Yeni sürücü falan kurduktan sonra oldu ise normaldir. Ayrıca sistem nedir?
KS KS Vacnite Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 364485 dedi: En son bilgisayarda ne yaptınız? Yeni sürücü falan kurduktan sonra oldu ise normaldir. Ayrıca sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası en son ne yaptığımı hatırlamıyorum sistemi hemen atacağım Artı 0 Eksi
364485 dedi: En son bilgisayarda ne yaptınız? Yeni sürücü falan kurduktan sonra oldu ise normaldir. Ayrıca sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası en son ne yaptığımı hatırlamıyorum sistemi hemen atacağım