Bilgisayar aniden kilitleniyor

Drois

Megapat
Daha fazla  
RAM
Gskill ripjawsV 16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
Crucial p3 1tb
Ekran kartı
İnno3d rtx3060 twin x2
Anakart
Asus b450m dragon
İşlemci
Ryzen 5 5500
Neredeyse her gün bilgisayar atacağım videodaki gibi kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Genellikle masaüstünde dolaşırken oluyor, oyun oynarken sadece 1 kere kilitlendi. Kitlendiği zaman ekran donuyor USB girişleri çalışmıyor, fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor sorunsuz. Son olarak da işlemci ısınması olduğunu zannetmiyorum çünkü bilgisayarı yeni açtıktan 5 dakika sonra masaüstünde olsam bile bu sorun olabiliyor. Sorun neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse her gün bilgisayar atacağım videodaki gibi kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Genellikle masaüstünde dolaşırken oluyor, oyun oynarken sadece 1 kere kilitlendi. Kitlendiği zaman ekran donuyor USB girişleri çalışmıyor, fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor sorunsuz. Son olarak da işlemci ısınması olduğunu zannetmiyorum çünkü bilgisayarı yeni açtıktan 5 dakika sonra masaüstünde olsam bile bu sorun olabiliyor. Sorun neden kaynaklanıyor? Ve nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RAM'den olabileceğini düşünüyorum RAM'ya da hard disk CrystalDiskInfo'yu indirip health yerinden SS atabilir misiniz?

Neredeyse her gün bilgisayar atacağım videodaki gibi kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Genellikle masaüstünde dolaşırken oluyor, oyun oynarken sadece 1 kere kilitlendi. Kitlendiği zaman ekran donuyor USB girişleri çalışmıyor, fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor sorunsuz. Son olarak da işlemci ısınması olduğunu zannetmiyorum çünkü bilgisayarı yeni açtıktan 5 dakika sonra masaüstünde olsam bile bu sorun olabiliyor. Sorun neden kaynaklanıyor? Ve nasıl çözebilirim?

Güç kaynağı yetersiz olabilir ya da ısınma kaynaklı NZXT cam indirip sonuçları atın bakalım.

Windows sürümünüz nedir?

RAM'den olabileceğini düşünüyorum RAM'ya da hard disk CrystalDiskInfo'yu indirip health yerinden SS atabilir misiniz?
Güç kaynağı yetersiz olabilir ya da ısınma kaynaklı NZXT cam indirip sonuçları atın bakalım.
kendi sitesinde aşağıdaki sorunla karşılaştıjm fakat başka bir yerden indirdim ve değeler şu şekilde.
Windows sürümünüz nedir?
21H2

Dosya Ekleri

• info.png
    info.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 54
  • info.png
    info.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 46
  • cam.png
    cam.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 43