Arkadaşlar ne oluyor, 3 gündür farklı mavi ekranlar aldım. En sonunda da YouTube'den video izlerken birdenbire bu daha uzun olan ekran geldi. Yani hafif morumsu olan.
Ekran kartından dolayı oluyor bu sorunlar. Ekranın siyah olup geri gelmesi ekranın bozulması gibi sorunlar. Aşırı ısıdan dolayı bozulmuş olabilir. Reballing yapmak gerekebilir ekran kartına.
Ekran kartından dolayı oluyor bu sorunlar. Ekranın siyah olup geri gelmesi ekranın bozulması gibi sorunlar. Aşırı ısıdan dolayı bozulmuş olabilir. Reballing yapmak gerekebilir ekran kartına.
vallaha ben 5 yaşındayken alındı büyük ihtimalle öyle ben sürücüsünü kaldırdıktan sonra birdaha nasıl kuracağım sürücüsünü güç kaynağını sana bahsettiğim bakkal amca var ya hani o değiştirmişti yeni zaten hatırlıyorsundur olayı
Vallaha ben 5 yaşındayken alındı büyük ihtimalle öyle ben sürücüsünü kaldırdıktan sonra bir daha nasıl kuracağım sürücüsünü güç kaynağını sana bahsettiğim bakkal amca var ya hani o değiştirmişti yeni zaten hatırlıyorsundur olayı.
Kaldırdıktan sonra AMD'nin sitesinden kuracaksınız aratıp ekran kartını. Yapamazsanız aygıt yöneticinden ekran kartının tam adını söyleyiniz.
Belki kötü bir güç kaynağı taktı o zamanda olabilir.
Kaldırdıktan sonra AMD'nin sitesinden kuracaksınız aratıp ekran kartını. Yapamazsanız aygıt yöneticinden ekran kartının tam adını söyleyiniz.
Belki kötü bir güç kaynağı taktı o zamanda olabilir.
Benim ekran kartımda AMD Radeon yazıyor AMD nin sitesinde ise ATI Radeon o bir farklılık mıdır başka 5570 yok ve bir de ben ekran kartımın özelliklerine baktığıım zaman fotoğraftada goruldüğü gibi 2800 civarlarda gösteriyor toplam belleği yani 2 gb oluyo ekran kartım galiba tambilmiyorum ama amdninkinde ise 1 gb gozukuyor