emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #1 Gece şarkı dinlerken birden mavi ekran verdi. 050723-19375-01.rar drive.google.com minidump dosyam.
Havalı Türk Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 Mavi Ekran'ın Hata Kodu Nedir? Hata Kodu derken Şunun Gibi: SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON CRiTİCAL_PROCESS_DİED VİDEO_TDR_FAİLURE Artı 0 Eksi
Mavi Ekran'ın Hata Kodu Nedir? Hata Kodu derken Şunun Gibi: SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON CRiTİCAL_PROCESS_DİED VİDEO_TDR_FAİLURE
KS KS emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #3 Havalı Türk dedi: Mavi Ekran'ın Hata Kodu Nedir? Hata Kodu derken Şunun Gibi: SYSTEM_SERVİCE_EXCEOTİON CRTİTİCAL_PROCESS_DİED VİDEO_TDR_FAİLURE Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum şu an iyi durumda ama her an yine olabilir çünkü Mayıs tada olmuştu, format attım. Artı 0 Eksi
Havalı Türk dedi: Mavi Ekran'ın Hata Kodu Nedir? Hata Kodu derken Şunun Gibi: SYSTEM_SERVİCE_EXCEOTİON CRTİTİCAL_PROCESS_DİED VİDEO_TDR_FAİLURE Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum şu an iyi durumda ama her an yine olabilir çünkü Mayıs tada olmuştu, format attım.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 3 Haziran 2023 #4 emir dalkiran dedi: Gece şarkı dinlerken birden mavi ekran verdi. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız minidump 7 Mayıs 2023'ten kalma. Güncel minidump varsa paylaşın. 7 Mayıs'taki mavi ekrandan pek bir şey anlaşılmıyor. NVIDIA ekran kartı sürücüsü, EasyAntiCheat, BattlEye gibi sürücülerde problem görünüyor sadece. Artı 0 Eksi
emir dalkiran dedi: Gece şarkı dinlerken birden mavi ekran verdi. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız minidump 7 Mayıs 2023'ten kalma. Güncel minidump varsa paylaşın. 7 Mayıs'taki mavi ekrandan pek bir şey anlaşılmıyor. NVIDIA ekran kartı sürücüsü, EasyAntiCheat, BattlEye gibi sürücülerde problem görünüyor sadece.
KS KS emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #5 EgeN7 dedi: Paylaştığınız minidump 7 Mayıs 2023'ten kalma. Güncel minidump varsa paylaşın. 7 Mayıs'taki mavi ekrandan pek bir şey anlaşılmıyor. NVIDIA ekran kartı sürücüsü, EasyAntiCheat, BattlEye gibi sürücülerde problem görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... 1 tane daha vardı ama silinmiş nedense. Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: Paylaştığınız minidump 7 Mayıs 2023'ten kalma. Güncel minidump varsa paylaşın. 7 Mayıs'taki mavi ekrandan pek bir şey anlaşılmıyor. NVIDIA ekran kartı sürücüsü, EasyAntiCheat, BattlEye gibi sürücülerde problem görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... 1 tane daha vardı ama silinmiş nedense.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 3 Haziran 2023 #6 emir dalkiran dedi: 1 tane daha vardı ama silinmiş nedense. Genişletmek için tıkla... Sistemde temizlik araçları varsa otomatik silinmiş olabilir. Artı 0 Eksi
emir dalkiran dedi: 1 tane daha vardı ama silinmiş nedense. Genişletmek için tıkla... Sistemde temizlik araçları varsa otomatik silinmiş olabilir.
KS KS emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #7 EgeN7 dedi: Sistemde temizlik araçları varsa otomatik silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Belkide dediğiniz gibi Easy Anti-Cheat'den olmuş olabilir. Ben Fortnite'a girdiğim anda mavi ekran vermişti şimdi YouTube'dan videolar izleyerek düzeltebildim ama eminde olamadım. Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: Sistemde temizlik araçları varsa otomatik silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Belkide dediğiniz gibi Easy Anti-Cheat'den olmuş olabilir. Ben Fortnite'a girdiğim anda mavi ekran vermişti şimdi YouTube'dan videolar izleyerek düzeltebildim ama eminde olamadım.