Merhaba. Minidump dosyasını çıkartabildim, bilgisayar internette gezinirken aniden mavi ekran verdi ve hata kodunun et görüntüleyemedim. System thread not exceeded tarzı bir şey yazıyordu fakat tam emin değilim. Mavi ekran geldi aniden elimi telefona attım fotoğraf çekebilmek için fakat çok kısa sürede restart attı yetişemedim. Dump dosyasını inceleyebilir misiniz?
Bilgisayarda skype yok, hiç kurmadım ve windowsla kurulu geldiyse de direkt kaldırmışımdır. Çok enteresan :/ Verdiğiniz linkteki yönlendirme bende çalışmıyor, HP Support Assistant üzerinden güncellemeleri kontrol ettim, windows update üzerinden de kontrol ettim. Şimdi işletim sistemi ve donanım tanılama araçlarını da çalıştırdım. HP PC Diagnostics üzerinden kontrol yapınca bios güncellemesi olduğunu söyledi fakat support assistant üzerinde yok gözüküyor. Bir de Diagnostics üzerinden kontrolleri yapayım, tekrar sorun yaşarsam yazarım yine. diagnostics üzerinde de sorun yok gözüküyor. Tek seferlik bir şeyler mi çöktü ne oldu anlamadım. Bir sıkıntılar var bilgisayarda da sorun ne fikrim yok. Teşekkürler