alper.tekiner Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 48 18 Ekim 2023 #1 RAM Crucial Ballistix 2666mhz 16GB SSD veya HDD modeli Crucial BX500 SSD Ekran kartı Zotac 1660 Super Anakart Asus Prime B365M-K İşlemci i5 9400F Merhaba yaklaşık 1 haftadır bu şekilde günde 7 8 kere oluyor en az. Her şey donuyor mouse dahil ve fan hızı son düzeye çıkıyor 2 3 saniye sonra düzeliyor. Normal kullanımda rahatsız etmese de rekabetçi oyunlarda denk geliyorum sıkıntı çıkartıyor
Merhaba yaklaşık 1 haftadır bu şekilde günde 7 8 kere oluyor en az. Her şey donuyor mouse dahil ve fan hızı son düzeye çıkıyor 2 3 saniye sonra düzeliyor. Normal kullanımda rahatsız etmese de rekabetçi oyunlarda denk geliyorum sıkıntı çıkartıyor
KS KS alper.tekiner Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 48 19 Ekim 2023 #11 Furkan Vural Demir19 dedi: HDD'ye bakar mısınız bir de HDD sentielbi yükleyin bir. Genişletmek için tıkla... SSD sağlığı bu şekilde %79 sağlıklı samsung evo da kullanmıştım ama böyle bir sorun olmamıştı Artı 0 Eksi
Furkan Vural Demir19 dedi: HDD'ye bakar mısınız bir de HDD sentielbi yükleyin bir. Genişletmek için tıkla... SSD sağlığı bu şekilde %79 sağlıklı samsung evo da kullanmıştım ama böyle bir sorun olmamıştı