Bilgisayar anormal yavaşladı ve format atılmıyor

Üstteki arkadaşın dediği gibi bad sector testi yapıp düzeltemezsem iyi kötü çalışan bir HDD almayı düşünüyorum.
Muhtemelen düzeltemezsin, zaten düzeltsen bile yedek sektörler tükenecek, bad sector'ler onarılamayacak.

SSD'ler ucuz, al geç.
HDD için uğraşıp harcadığın emeğe, zamana saygın varsa tabi.

HDD ile hâlâ Windows kullanan olduğunu bilmiyordum. Ben Samsung 990 Pro kullanıyorum ve 2x RAID yapmayı düşünüyorum yavaş bulduğum için. En mantıklısı ne kadar HDD varsa çöpe atmak ve birkaç ay çalışıp çağa uygun bir bilgisayar almak. Yoksa bilgisayardan soğursun.

Ben hala 1 TB HDD kullanıyorum. Aşırı bir performans kaybı olmuyor yedek amacıyla kullanıyorum.

Muhtemelen disk kaynaklı. Donanımsal bir değişiklik olmadığı sürece Windows işletim sisteminden pek verim alamazsınız. Hafif Linux dağıtımları deneyebilirsiniz veya SSD takabilirsiniz.

2 3 ay önce bende yaşamıştım bu sorunu SSD değiştim şu an güzel bir şekilde çalışıyor.

Alıyorsun bir SSD canavar gibi oluyor makine.

Dosya Ekleri

• 1698035588249.png
    573,8 KB · Görüntüleme: 46

Disk ölmüş, kaç yıllık PC?

SSD al kur Linux işletim sistemi film ve dizi izleyeceksen tabii slax Linux'u kur keyfine bak.

Linux falan da kurabilirsin kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…