Bilgisayar anormal yavaşladı ve format atılmıyor

Formati dediğim şekilde mi attın.

Formati dediğim şekilde mi attın.

D diskini fazladan bir işletim sistemi olarak göründüğü için karmaşıklık yaratıyordu onu direkt sildim C diskini de tamamen silip sonra biçimlendirip sonra Windows kurdum ondan sonra düzeldi disk sadece 300GB görünüyor.
Şu an HD Tune'u açmaya çalışıyorum ancak trial sürümdür ekranında ok a bastıktan sonra bir şey açılmıyor ama alt barda açık görünüyor.
Bir kere açabilmiştim şu an böyle kalıyor açılmıyor. İnternete de bağlanmıyor sürücü kurun gibi bir şey çıkıyor onu çözmeye çalışıyorum şu an.

Bicimlendirmeden direk kursaniz da olur o 300 GB gorundugune bakmayın baslata sağ tiklayip disk yönetimine girerseniz orada ayrilmamis bir bölüm olduğunu görürsünüz onu cye ekleyip C'yi buyutebilirsiniz veya D olarak yeni bir disk acabiliyorsunuz.

Ve sen hiç bilgisayarın sıcaklık değerlerini paylaşmadın belki çok ısınıyor o yüzden oluyor bizde boşuna uğraşıyoruz.

Sonuçlar geldi 2616 retired sector 104 unstable sector çıktı. Şu an bilgisayar gayet düzgün olması gereken hızda çalışıyor açılıyor. İnternete sorun gider yaptığımda Windows ağ bağdaştırıcınız için bir sürücü bulamadı hatası veriyor ve otomatik olarak düzeltemiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bambaşka bir sorun olduğu için yeni konu açmam gerekiyor mu şu an.

Dostum bilgisayarın eski bir laptop ve sende Windows 10 kuruyor olabilir misin acaba böyle bir durum yaşadım çünkü çözemedim ama hiç ayrica Wi-Fi'den mi bağlanmayı deniyorsun kablodan mi?

Dostum bilgisayarın eski bir laptop ve sende Windows 10 kuruyor olabilir misin acaba böyle bir durum yaşadım çünkü çözemedim ama hiç ayrica Wi-Fi'den mi bağlanmayı deniyorsun kablodan mi?

Ayrica sıcaklık degerleriyle işin yok normal açılıyor sorun yoksa orayı eleyelim.

Her şeyi denemeden önce kasayı temizlemiştim ilkel yoldan dokunarak bakınca da HD Tune'un gösterdiği sıcaklıklarda da sorun yok evet şu an olması gerektiği gibi çalışıyor her şey tek sorun internet olmaması.

PC masaüstü ve şu an Windows 7 Home Premium kurulu ve Ethernet kablosuyla bağlanmaya çalışıyorum.

Anakartin soketi bozuk olabilir internet kablosu baglayinca ışık yanıyor mu bağlanan yerde ışık var iki tane minik yanmiyorsa kablo veya soket arizali yanıyorsa yazilimsal olması muhtemel soket veya kablo arizali ise Ethernet kartları var eski bilgisayarlarda oluyor ucuza çıkma alabilirsiniz diye düşünüyorum 0 ucuzsa ona da yonelebilirsiniz kablo arizaliysa degisirsiniz zaten direk yazilimsal ise BIOS ayarlari ile ilgili olabilir.

Anakartın lan sürücüsünü internetten bulup manuel olarak USB ile attım ve bütün sorunlar çözüldü.

Her şey için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Forum işlerinde mesajınızın çözüm olarak işaretlenmesi önemli mi bilmiyorum önemliyse hangi mesajınızı işaretleyeyim? (2720 tanecik bozuk sector çıktı ama hala nasıl düzelttiğimi bilmiyorum)

Sorun yok önemli değil yardımcı olabildiğime sevindim o sectorler duzeltilemeyebiliyor tekrar format atmaya karar verirseniz dediğim yöntem ile atarsaniz bir kısmını bicimlendirmeden bırakarak yani sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum duzeltilemeyen kısımları bicimlendirmedigimiz kisimda bırakıp by-Pass ediyor Windows nasıl basariyor bunu bende bilmiyorum sonuç olarak çözüldüğüne göre güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…