Bilgisayar APU şekilde nasıl kullanılır?

301230

Decipat
Yer
???
Biraz fantezi yapmak istiyorum, bilgisayarı nasıl Intel HD Graphics 5500 ile kullanabilirim? Şu an harici ekran kartı olan NVIDIA 840M kullanılıyor, ben 840M'i değil Intel HD Graphics 5500'ü kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA denetim masasından Physx yapılandırmasına gelip Intel HD Graphics'i seçin, olmadı 840M Driver'ini kaldırın. İyi fanteziler

Masaüstüne sağ tıklayıp Görüntü Ayarlarına girin. En aşağıda Grafik Ayarları yazısına tıklayıp oynamak istediğiniz oyunu seçip ardından seçeneklere tıklayın. Güç Tasarrufu GPU kısmında Intel HD Graphics 5500 yazıyor olması gerekli. Güç tasarrufu kutucuğunu işaretleyinç. Artık o uygulamada APU GPU'nuzu kullanacaksınız.

Böyle fantezi denerken bir daha kartı kullanamayan bir arkadaş olmuştu, onun başka sıkıntısı vardı tabii ama neyse. Sadece Driver'ını silmen yetecektir diye düşünüyorum bu durumda bir sıkıntı olmayacaktır ve canınız tekrar isterse Driver kurup devam edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…