4 483434 Decapat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 30 25 Kasım 2021 #1 Bilgisayarım hiç zorlanmadığı halde mavi ekran hatası veriyor. Bazen iki ayda bir, bazen haftada bir oluyor. YouTube'da video izlerken bile olabiliyor. Acaba sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayarım hiç zorlanmadığı halde mavi ekran hatası veriyor. Bazen iki ayda bir, bazen haftada bir oluyor. YouTube'da video izlerken bile olabiliyor. Acaba sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı?
LordTEMEL Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #2 Isınmadan kaynaklı olabilir. Ortam ve kasa içerisi sıcaksa açar açmaz bile verebilir. Artı 0 Eksi
KS KS 4 483434 Decapat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 30 25 Kasım 2021 #3 LordTEMEL dedi: Isınmadan kaynaklı olabilir. Ortam ve kasa içerisi sıcaksa açar açmaz bile verebilir. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu da yok kontrol ediyorum. DMP.rar drive.google.com Bu da minidump dosyalarım. Artı 0 Eksi
LordTEMEL dedi: Isınmadan kaynaklı olabilir. Ortam ve kasa içerisi sıcaksa açar açmaz bile verebilir. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu da yok kontrol ediyorum. DMP.rar drive.google.com Bu da minidump dosyalarım.
LordTEMEL Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #4 483434 dedi: Isınma sorunu da yok kontrol ediyorum. DMP.rar drive.google.com Bu da minidump dosyalarım. Genişletmek için tıkla... Malesef mavi ekrana dair bildiğim ve başıma gelen tek sebep ısınması. Artı 0 Eksi
483434 dedi: Isınma sorunu da yok kontrol ediyorum. DMP.rar drive.google.com Bu da minidump dosyalarım. Genişletmek için tıkla... Malesef mavi ekrana dair bildiğim ve başıma gelen tek sebep ısınması.