Bilgisayar aşırı yavaşladı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çalınan RAM'imi istiyorum.

Hocam güç kaynağı falan bilgisayar yavaşlatmaz %80 parça çalınmış olabilir açın kontrol edin SSD yerindemi RAM yerindemi belki değiştirmişlerdir çünkü bazı bilgisayarcılar orijinal parçayı söküp yerine sahte takıyorlar heleki PC'den anlamıyorsanız çok kötü bir durum ben sizin yerinizde olsam her götürdüğümde kontrol ederim.

Güç kaynağı bilgisayarda yavaşlık yapıyormuş vay be güzel kafalar Bence yanlış format atmış bile olabilir. Windows sürümünü de kontrol eder misin?

Parça dızlamış.

Arkadaşlar çoğu kişi aynı şeyi yazmış ama götürmeden önce bilgisayarın içini dışını her şeyini fotoğrafladım. Ayrıca geldikten sonra da parçaları kontrol ettim parça çalınması söz konusu değil. Ek olarak bilgisayarcı yabancı değil ama çok tanıdığım da söylenemez.
Bilgisayarınız kaç yıllık ve sisteminiz hangi diskte kurulu? HDD mi SSD mi? Böyle sorunlar genelde ömrünü tamamlamış HDD'lerden kaynaklanıyor.
Bilgisayarın 12-13 senesi vardır ancak bozuldukça parçalar yenilendiği için çok yaşlı değil. Sistem hddye kurulu. Hddnin ömrünün dolmuş ihtimali var. O kaç yıllık bilmiyorum.

Ben bilgisayarcılara hiç güvenmem götürsem bile yapana kadar yanında dururum cünkü parca calanı var gizlice bir şeyler yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…