renaulteuropa Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 2 Şubat 2019 #11 Böyle sorunlar genellikle HDD den çıkıyor ama yinede test etmenizde fayda var.
Pl3x Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 294 Çözümler 3 2 Şubat 2019 #12 renaulteuropa dedi: Böyle sorunlar genellikle HDD den çıkıyor ama yinede test etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatırken bazen arkadaki düğmesinden gücü kesiyorum. O yüzden mi oldu acaba ?
renaulteuropa dedi: Böyle sorunlar genellikle HDD den çıkıyor ama yinede test etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatırken bazen arkadaki düğmesinden gücü kesiyorum. O yüzden mi oldu acaba ?
Pl3x Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 294 Çözümler 3 2 Şubat 2019 #14 Ekran görüntüsü alma aracını açarken çalışmayı durdurdu dedi ancak burda alabildim. Bir kırmızı var sol altta. Onun dışında karışık. Up Son düzenleme: 24 Şubat 2019
Ekran görüntüsü alma aracını açarken çalışmayı durdurdu dedi ancak burda alabildim. Bir kırmızı var sol altta. Onun dışında karışık. Up