Bilgisayar ASUS TUF ekranında kendini kapatıp tekrar açıyor

Fifteen

Centipat
Daha fazla  
Dün bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kapattım. Bu sabah açmaya çalıştığımda Windows düzgün başlatılmadı hatası aldım.Srttrail.txt diye bir hata vardı. İnternetteki çoğu yöntemi denedim hiçbiri calışmayınca bilgisayarı sıfırladım.

Fakat bu sefer de bilgisayar açılırken ASUS yazısı geliyor ardından tık sesi gelip bilgisayar kendini kapatıyor sonrasında tekrar tık sesi gelip kendini geri açıyor. BIOS'a girdiğimde böyle bir olay yaşamıyorum. BIOS'tan çıktığımda tekrar aynı şeyler oluyor.

İşletim sistemim Windows 11. bilgisayarımda M.2 SSD ve SATA SSD mevcut SSD. Sorun SSD'den kaynaklı olabilir mi?

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. İşletim sistemini yada CMD'yi bir şekilde açabilirsen şu komudu yaz.

sfc /scannow

Sistem dosyaları bozulmuş olabilir. İşletim sistemini yada CMD'yi bir şekilde açabilirsen şu komudu yaz.

sfc /scannow
İlk aldığım hatada bunu denedim 2 defa işe yaramamıştı. Şuan da cmd ye nasıl erisicem bilmiyorum 2 saniye açık kalıyor kapatıyor hemen kendini

sfc /scannow
Usb aracılığıyla tekrardan format attım.Windowsu iki ssd ye de kurmayı denedim fakat yeniden başlatıldığında tekrar kurduruyor.Bilgisayarınızı onarın seçeneği üzerinden cmd ye erişebiliyorum şuan.

Son düzenleme:
Yazdığım kodu girebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…