sfftclk Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 52 5 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi ilgili menüye girmeye çalıştığım zaman hiçbir tepki vermiyor masaüstü ekranına geri dönüyorum. Ayrıca hesap resmi değiştir gibi seçeneklere de erişemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi ilgili menüye girmeye çalıştığım zaman hiçbir tepki vermiyor masaüstü ekranına geri dönüyorum. Ayrıca hesap resmi değiştir gibi seçeneklere de erişemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 5 Nisan 2014 #2 Sistem geri yükleme yapın.
sfftclk Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 52 5 Nisan 2014 #3 Mümkün değil. Başka önerisi olan var mı ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 5 Nisan 2014 #4 Şuraya bakarmısınız. Windows 8.1'de Bilgisayar Ayarlarını Değiştir Hatası - Windowsum Son düzenleme: 9 Nisan 2014
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 5 Nisan 2014 #5 Yüklediğín tema programı sorun çıkarmış olabilir. Sonuçta çöp yazılım.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 5 Nisan 2014 #6 Birde sfc /scannow sistem taraması yap.
sfftclk Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 52 5 Nisan 2014 #7 Sercan Canpolat dedi: Şuraya bakarmısınız.Windows 8.1'de Bilgisayar Ayarlarını Değiştir Hatası - Windowsum Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce burada yazanları denedim bir sonuç alamadım. İbrahim Yıldırım dedi: Yüklediğín tema programı sorun çıkarmış olabilir. Sonuçta çöp yazılım. Genişletmek için tıkla... Tema yüklemedim. Sadece simgeleri değiştirdim. Onun etkileyeceğini sanmıyorum. Bu sorunu yaşayan birçok kişi var. Bir çözüm bulursam sevineceğim.
Sercan Canpolat dedi: Şuraya bakarmısınız.Windows 8.1'de Bilgisayar Ayarlarını Değiştir Hatası - Windowsum Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce burada yazanları denedim bir sonuç alamadım. İbrahim Yıldırım dedi: Yüklediğín tema programı sorun çıkarmış olabilir. Sonuçta çöp yazılım. Genişletmek için tıkla... Tema yüklemedim. Sadece simgeleri değiştirdim. Onun etkileyeceğini sanmıyorum. Bu sorunu yaşayan birçok kişi var. Bir çözüm bulursam sevineceğim.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 5 Nisan 2014 #8 Windows güncel mi?
sfftclk Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 52 5 Nisan 2014 #9 İbrahim Yıldırım dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet en son güncellemelerin tamamını yaptım.
İbrahim Yıldırım dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet en son güncellemelerin tamamını yaptım.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 5 Nisan 2014 #10 C:\Windows\ImmersiveControlPanel şu yolu izleyin bide oradan açmayı deneyin.