ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 İkisine de HDMI kablosu bağlasam, PC hem monitöre hem de TV'ye bağlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 ixquery dedi: İkisine de HDMI kablosu bağlasam, PC hem monitöre hem de TV'ye bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki olur.
ixquery dedi: İkisine de HDMI kablosu bağlasam, PC hem monitöre hem de TV'ye bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki olur.
Atilla001 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 ixquery dedi: İkisine de HDMI kablosu bağlasam, PC hem monitöre hem de TV'ye bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Eğer ekran kartınızda birden fazla HDMI çıkışı bulunuyorsa, bu mümkün.
ixquery dedi: İkisine de HDMI kablosu bağlasam, PC hem monitöre hem de TV'ye bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Eğer ekran kartınızda birden fazla HDMI çıkışı bulunuyorsa, bu mümkün.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 furkankongg dedi: Evet tabii ki olur. Genişletmek için tıkla... Ekran 2 olarak mı çıkar ayarlarda.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 ixquery dedi: Ekran 2 olarak mı çıkar ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Evet ekran 2 olarak çıkar dostum istersen aynı ekran yaparsın istersen farklı ekran ikisini.
ixquery dedi: Ekran 2 olarak mı çıkar ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Evet ekran 2 olarak çıkar dostum istersen aynı ekran yaparsın istersen farklı ekran ikisini.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 furkankongg dedi: Evet ekran 2 olarak çıkar dostum istersen aynı ekran yaparsın istersen farklı ekran ikisini. Genişletmek için tıkla... TV farklı odada olacak ama aynı ekran yapmak istiyordum sağ ol.
furkankongg dedi: Evet ekran 2 olarak çıkar dostum istersen aynı ekran yaparsın istersen farklı ekran ikisini. Genişletmek için tıkla... TV farklı odada olacak ama aynı ekran yapmak istiyordum sağ ol.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #7 ixquery dedi: TV farklı odada olacak ama aynı ekran yapmak istiyordum sağ ol. Genişletmek için tıkla... HDMI kablonun uzunluğu yetiyorsa problem yok.
ixquery dedi: TV farklı odada olacak ama aynı ekran yapmak istiyordum sağ ol. Genişletmek için tıkla... HDMI kablonun uzunluğu yetiyorsa problem yok.