Bilgisayar bağlı olduğu halde internete girmiyor

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba. İnternet kablosu bağlı olduğu halde girmiyor. Sanırım sorun şu: Ben SSD'yi laptoptan çıkartım, format attım ama bu hala Wi-Fi simgesi var yani laptoplardaki gibi gösteriyor. Bilgisayarlardaki internet gibi göstermiyor. Nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlanmıyor sürücü atım internet olmadı bir şey.
Buraya nasıl mesaj atıyorsan o internet ile indir, telefonlaysan telefonu bilgisayara USB ile bağla, bilgisayardaysan USB'e at. Ki bunlara gerek kalacağını bile sanmıyorum, aygıt yöneticisine gir; donanım değişikliklerini tara de.

Buraya nasıl mesaj atıyorsan o internet ile indir, telefonlaysan telefonu bilgisayara USB ile bağla, bilgisayardaysan USB'e at. Ki bunlara gerek kalacağını bile sanmıyorum, aygıt yöneticisine gir; donanım değişikliklerini tara de.

Bağlanmıyor ki.

Sürücü kurulmuyor hata veriyor.

İade etim anakartı inş kabul ederler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı