Bilgisayar bakımı için 150 TL verilir mi?

Turkuvaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Nisan 2018'de İtopya üzerinden masaüstü bilgisayar topladım. Alalı yaklaşık 2.5 sene oldu, bilgisayarıma termal macun yenilenmesi ve bakım lazım içi toz dolu. Kendi yapma şansım yok. Bozarım bilgisayarı, internet üzerinden kendi şehrimde(Balıkesir'de) bir bilgisayarcı buldum. Detaylı bakım için 150 TL istiyor. Sizce vermeli miyim? Bilgisayarcıya nasıl güvenebilirim? Parça çalma ve zarar verdirme muhabbeti de var. Sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam adam o bakım için en fazla 5 TL harcıyor evde yapmak daha zevkli ve daha kaliteli olucaktır. Adamların nasıl bir macun kullandığını bilemeyiz.

Asla verme derim.
Fakat yapacak durumun yoksa git ver fakat yanında bekle.
150 TL çok yüksek bir fiyat bana göre, daha ucuzunu bulabilirsin.

Öğrenciyim deyip indirim dilen . Kendin yapma şansın olsaydı yap derdim. Şaka maka 150 TL çok değil mi yaa.

150 TL bence fazla. Yakınlarınızda PC'den anlayan bir arkadaş var ise birlikte yapabilirsiniz. Aynı şehirde olsak seve seve yapardım.

İnternette birçok video mevcut izleyerek yapabilirsiniz. Ancak yapamayacağınızı düşünüyorsanız daha uygun fiyatlı bir yer bulmaya çalışın 150 TL çok fazla bir rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…