mrtoknblc Picopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Benim kafamda şöyle bir soru var lakin soracak birisini bulamıyorum. Sorum şu: Bilgisayar bakımıyla ilgilenen kişi veya kişiler var mıdır ben evime çağırıp kasa bakımı yaptıracağım bir hizmet var mıdır? ( Gram bilgim yok sadece kullanıyorum. )
Benim kafamda şöyle bir soru var lakin soracak birisini bulamıyorum. Sorum şu: Bilgisayar bakımıyla ilgilenen kişi veya kişiler var mıdır ben evime çağırıp kasa bakımı yaptıracağım bir hizmet var mıdır? ( Gram bilgim yok sadece kullanıyorum. )
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 14 Kasım 2021 #2 Nerede yaşadığını belirt diyeceğim ama forumda çok fazla çok bilmiş var. Dikkat et.
mrtoknblc Picopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 Megaton dedi: Nerede yaşadığını belirt diyeceğim ama forumda çok fazla çok bilmiş var. Dikkat et. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3
Megaton dedi: Nerede yaşadığını belirt diyeceğim ama forumda çok fazla çok bilmiş var. Dikkat et. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.219 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 14 Kasım 2021 #4 mrtoknblc dedi: İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3 Genişletmek için tıkla... Adam gelir biliyorum der bilgisayarı heba eder.
mrtoknblc dedi: İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3 Genişletmek için tıkla... Adam gelir biliyorum der bilgisayarı heba eder.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.499 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 14 Kasım 2021 #5 Armut uygulaması var, sanırım bu tarz işlerde mevcut olması lazım. Temizlik vs geliyorlar. Bak istersen Armut: Hizmet Piş Ağzıma Düş. Hizmet Almanın Kolay Yolu.
Armut uygulaması var, sanırım bu tarz işlerde mevcut olması lazım. Temizlik vs geliyorlar. Bak istersen Armut: Hizmet Piş Ağzıma Düş. Hizmet Almanın Kolay Yolu.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 14 Kasım 2021 #6 mrtoknblc dedi: İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3 Genişletmek için tıkla... İstanbul ikitelli bölgesine yakın isen yardımcı olurum.
mrtoknblc dedi: İstanbul'da yaşıyorum ne gibi çok bilmiş anlamadım ama teşekkür ederim <3 Genişletmek için tıkla... İstanbul ikitelli bölgesine yakın isen yardımcı olurum.
mrtoknblc Picopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #7 Bahacprz dedi: Adam gelir biliyorum der bilgisayarı heba eder. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın bu yüzden bilindik ve kafamın rahat olacağı bir sistem bulmam gerek teşekkür ederim. 4PieD dedi: Armut uygulaması var, sanırım bu tarz işlerde mevcut olması lazım. Temizlik vs geliyorlar. Bak istersen Armut: Hizmet Piş Ağzıma Düş. Hizmet Almanın Kolay Yolu. Genişletmek için tıkla... Bakacağım çok teşekkür ederim varsa da yoksa da teşekkür ederim. zeki1981 dedi: İstanbul ikitelli bölgesine yakın isen yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Maalesef yakın değilim teşekkür ederim yinede
Bahacprz dedi: Adam gelir biliyorum der bilgisayarı heba eder. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın bu yüzden bilindik ve kafamın rahat olacağı bir sistem bulmam gerek teşekkür ederim. 4PieD dedi: Armut uygulaması var, sanırım bu tarz işlerde mevcut olması lazım. Temizlik vs geliyorlar. Bak istersen Armut: Hizmet Piş Ağzıma Düş. Hizmet Almanın Kolay Yolu. Genişletmek için tıkla... Bakacağım çok teşekkür ederim varsa da yoksa da teşekkür ederim. zeki1981 dedi: İstanbul ikitelli bölgesine yakın isen yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Maalesef yakın değilim teşekkür ederim yinede