Bilgisayar bakımı ne kadar FPS etkiler?

Edebilir belki. Ama sırf termal macundan 70-80 FPS kaybediyorsanız muhtemelen işlemciniz ölmüştür demek olur ki öyle de değil. Yani büyük ihtimal tamamen ondan değil.

Virüs olmadığına emin misiniz?

Ayrıca formatla da düzelebilir belki, kesin olmamakla beraber.

Bilgisayarı daha 2 gün önce sıfırladım üstüne karpesky ESET Windows Defender'dan tam koruma yaptım büyük ihtimal virüs yoktur. Benim de aklıma ilk olarak virüs geldide gene aynı performans aldım her şeyden sonra anlamadım böyle devam ederse bir süre oyun işlerine ara veririm büyük ihtimal.

Bilgisayarı daha 2 gün önce sıfırladım üstüne karpesky ESET Windows Defender'dan tam koruma yaptım büyük ihtimal virüs yoktur. Benim de aklıma ilk olarak virüs geldide gene aynı performans aldım her şeyden sonra anlamadım böyle devam ederse bir süre oyun işlerine ara veririm büyük ihtimal.

Bilgisayar bakımını en son ne zaman yaptın? Sadece termal macun yenilemek yetmez. Laptoplarda fanlar zamanla toz, kir vs ile dolduğundan tam performans ile çalışamaz hale geldiğinden kasa içi yeterince soğuyamadığından oyunlarda vs performans kaybı kaçınılmazdır. Hele ki böyle eski cihazlarda. O yüzden temizlik ve macun yenileme yapıp denemende fayda var. 180'den 30-50FPS'lere ani düşüş normal değil.

Bilgisayar bakımını en son ne zaman yaptın? Sadece termal macun yenilemek yetmez. Laptoplarda fanlar zamanla toz, kir vs ile dolduğundan tam performans ile çalışamaz hale geldiğinden kasa içi yeterince soğuyamadığından oyunlarda vs performans kaybı kaçınılmazdır. Hele ki böyle eski cihazlarda. O yüzden temizlik ve macun yenileme yapıp denemende fayda var. 180'den 30-50FPS'lere ani düşüş normal değil.

Ben PC'yi 1 yıla yakın zaman önce aldım bana veren kişi bakım yaptıysa en son o zamana ait. Bakım yapacağım yakın zamanda sağ olun mesajlarınız için bakımdan sonra da aynı halde kalırsa yeni konu açarım dediğin gibi bana da normal gelmiyor eski PC olsa da rekabetci oyunları 60 FPS alarak rahat oynardım genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı