M miracilgaz Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 İzmir'de oturuyorum. İlçe fark etmez bilgisayarımı bakıma, temizliğe götürebileceğim bir yer var mı bildiğiniz güvenilir?
İzmir'de oturuyorum. İlçe fark etmez bilgisayarımı bakıma, temizliğe götürebileceğim bir yer var mı bildiğiniz güvenilir?
EroRipper Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Bana verebilirsin İzmir merkezdeyim bedavaya yaparim istersen sende yanimda beni izlersin.
M miracilgaz Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 EroRipper dedi: Bana verebilirsin İzmir merkezdeyim bedavaya yaparim istersen sende yanimda beni izlersin. Genişletmek için tıkla... Valla olur hocam nasıl ulaşabilirim sana bir yemek ısmarlarım üstüne.
EroRipper dedi: Bana verebilirsin İzmir merkezdeyim bedavaya yaparim istersen sende yanimda beni izlersin. Genişletmek için tıkla... Valla olur hocam nasıl ulaşabilirim sana bir yemek ısmarlarım üstüne.