Bilgisayar Baldur's Gate 3 oynarken kapanıyor

yagoz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6500 xt i3 14100f 16 gb ddr5 ram firstby 500w psu msı h610mk anakart
Bugün Baldur's Gate 3 oynayayım dedim FPS 60 sabitti ama sinematikte PC bir anda kapandı, sizce sorunu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut ayarları biraz düşürmeyi deneyebilirsiniz. Eğer Nvidia ekran kartınız varsa uygulamasından BD 3'e özel grafik barını biraz daha "performans" tarafına çekin mesela. Lakin çok değil 2 3 tık yeterlidir diye tahmin ediyorum.

Hocam benim sistem i314100F RX 6500XT 16 GB DDR 5 RAM MSI H610mk anakart ve 2 TB M.2 SSD 500 wat firtsby PSU ayarları en düşüğe aldım hala devam ediyor.

Hocam benim sistem i314100F RX 6500XT 16 GB DDR 5 RAM MSI H610mk anakart ve 2 TB M.2 SSD 500 wat firtsby PSU ayarları en düşüğe aldım hala devam ediyor.
Hocam bende de Dying Light 2 öyleydi ama sadece fps drop yiyordum o da çok oluyordu. AMD ekran kartlarından da hiç anlamam üzgünüm. İsterseniz iade edebilirsiniz oyunu. Çünkü iade etme nedenlerinde "oyun hatalı çalışıyor" gibisinden seçenek mevcuttu. Eğer hiç yapılacak bir şey kalmazsa...

Hocam bende de Dying Light 2 öyleydi ama sadece FPS düşmesi yiyordum o da çok oluyordu. AMD ekran kartlarından da hiç anlamam üzgünüm. İsterseniz iade edebilirsiniz oyunu. Çünkü iade etme nedenlerinde "oyun hatalı çalışıyor" gibisinden seçenek mevcuttu. Eğer hiç yapılacak bir şey kalmazsa...

Hocam sağ olun zaten oyun aileden geliyor yani bir zararım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı