venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.189 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Bilgisayar başında otururken aşırı sıkılıyorum. Boş boş ekrana bakıp duvar kağıdı değiştiriyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Bilgisayar başında otururken aşırı sıkılıyorum. Boş boş ekrana bakıp duvar kağıdı değiştiriyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 venom94 dedi: Bilgisayar başında otururken aşırı sıkılıyorum. Boş boş ekrana bakıp duvar kağıdı değiştiriyorum. Siz neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Twitter'da veya burada takılıyorum, bazen video izliyorum, araştırma falan yapıyorum.
venom94 dedi: Bilgisayar başında otururken aşırı sıkılıyorum. Boş boş ekrana bakıp duvar kağıdı değiştiriyorum. Siz neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Twitter'da veya burada takılıyorum, bazen video izliyorum, araştırma falan yapıyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ekim 2023 #3 Tasarım, okul projeleri vs. Bazen bilgisayarı bozup düzeltiyorum.
E Elixir Ex Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Bunu dinlerken hayatı sorguluyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu dinlerken hayatı sorguluyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Syrecc Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 133 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Güvenliği Teknikeri 1 Ekim 2023 #5 Oyun ödev proje vb işlerimi görüyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ekim 2023 #6 Technopat'ta takılıyorum, YouTube üzerinden gameplayler izliyorum, ara sıra da oyuna giriyorum.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 Web sitesi geliştirmeye çalışıyorum (acemiyim). Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
emirhanlxrddd Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 335 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #8 Aram oynuyorum, Sosyal'de takılıp aklıma takılan şeyleri araştırıyorum, müzik dinliyorum, video izliyorum.
Aram oynuyorum, Sosyal'de takılıp aklıma takılan şeyleri araştırıyorum, müzik dinliyorum, video izliyorum.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #9 Hayret kimse malum işten bahsetmemiş
X xConquer Centipat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #10 emirhanlxrddd dedi: Aram oynuyorum, Sosyal'de takılıp aklıma takılan şeyleri araştırıyorum, müzik dinliyorum, video izliyorum. Genişletmek için tıkla... Aram nedir?
emirhanlxrddd dedi: Aram oynuyorum, Sosyal'de takılıp aklıma takılan şeyleri araştırıyorum, müzik dinliyorum, video izliyorum. Genişletmek için tıkla... Aram nedir?