hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #1 Gece 1'de bilgisayara baktığımda hareketlenme gördüm yanlış gördüğümü düşündüm bir süre bekledim bir anda bilgisayar güncelleniyor tarzı bir ekran geldi ve bilgisayar açıldığı anda geri kapattım. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2022
Gece 1'de bilgisayara baktığımda hareketlenme gördüm yanlış gördüğümü düşündüm bir süre bekledim bir anda bilgisayar güncelleniyor tarzı bir ekran geldi ve bilgisayar açıldığı anda geri kapattım. Ne yapmalıyım?
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Şubat 2022 #2 Hocam başka bir bilgisayarda hazırlayın diski. Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #3 Master.sh dedi: Hocam başka bir bilgisayarda hazırlayın diski. Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm olacak mıdır?
Master.sh dedi: Hocam başka bir bilgisayarda hazırlayın diski. Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm olacak mıdır?
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Şubat 2022 #4 Yani garantisini veremem, ama virüs varsa %99 temizleyecektir. Ki RAT yemişsiniz gibi duruyor.
hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #5 Nereden bulaşmış olabilir herhangi bir yerden bulaşabiliyor mu ayrıca güncel olarak FIFA 22 oynuyorum FIFA'ya ve diğer oyunlarıma vs zarar verir mi? Yardım için çok teşekkür ederim.
Nereden bulaşmış olabilir herhangi bir yerden bulaşabiliyor mu ayrıca güncel olarak FIFA 22 oynuyorum FIFA'ya ve diğer oyunlarıma vs zarar verir mi? Yardım için çok teşekkür ederim.
B BorakanT Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #6 Herhangi zararlı bir şey indirdiniz mi veya herhangi zararlı bir linke tıkladınız mı?
hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #7 BorakanT dedi: Herhangi zararlı bir şey indirdiniz mi veya herhangi zararlı bir linke tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok tek link tıklamayla olabilecek bir şey ise bilmiyorum yaptıysam bile emin değilim.
BorakanT dedi: Herhangi zararlı bir şey indirdiniz mi veya herhangi zararlı bir linke tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok tek link tıklamayla olabilecek bir şey ise bilmiyorum yaptıysam bile emin değilim.
A Aristoz Picopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #8 Onla alakası yok evinizi ruhani varlıklar basmış hocam.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 15 Şubat 2022 #9 hihihua dedi: Nereden bulaşmış olabilir herhangi bir yerden bulaşabiliyor mu ayrıca güncel olarak FIFA 22 oynuyorum FIFA'ya ve diğer oyunlarıma vs zarar verir mi? Yardım için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs zarar verebilir. Kaspersky vermez(oyunlar korsan değilse). Durum nedir hocam?
hihihua dedi: Nereden bulaşmış olabilir herhangi bir yerden bulaşabiliyor mu ayrıca güncel olarak FIFA 22 oynuyorum FIFA'ya ve diğer oyunlarıma vs zarar verir mi? Yardım için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs zarar verebilir. Kaspersky vermez(oyunlar korsan değilse). Durum nedir hocam?
hihihua Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 18 Şubat 2022 #10 Riske atmadım direk formatladım.