Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayar topladım. Aynı özelliklere sahip bilgisayarların benchmarklarını seyrettim ve benim bilgisayarım o performanslara göre çok geride kalıyor. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, bilgisayarınızın görev yöneticisini açın. Sağda bulunan (düşük-yüksek-çok yüksek) bölümlerinde. Gereksiz gördüğünüz ve fazla güç yiyen programları kapatın. Ancak bilgisayarınızı çalıştırmaya yarayan programları kapatmayın. Örneğin DirectX gibi. Eğer onu yaptıktan sonra hala sorununuz devam ediyorsa. Bilgisayarınızda tarama yapın. Yavaşlama nedeni virüsten kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle bilgisayarınız yavaşlıyor olabilir.
Benim elimde olan bilgiler bu kadar. Eğer ki işinize yaradıysa, beğeni için teşekkür ederim .
Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayar topladım. Aynı özelliklere sahip bilgisayarların benchmarklarını seyrettim ve benim bilgisayarım o performanslara göre çok geride kalıyor. Sebebi ne olabilir?