OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #1 Canlar merhaba. Bilgisayarımı açarken aşağıdaki ekranda takılı kalıyor. F1 yapıp BIOS menüsüne giriyorum. Hiçbir değişiklik yapmadan çıkıyorum sonra Windows simgesi ile bilgisayar açılıyor. Neden bu ekranda takılı kalıyor? Son 2 gündür böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Canlar merhaba. Bilgisayarımı açarken aşağıdaki ekranda takılı kalıyor. F1 yapıp BIOS menüsüne giriyorum. Hiçbir değişiklik yapmadan çıkıyorum sonra Windows simgesi ile bilgisayar açılıyor. Neden bu ekranda takılı kalıyor? Son 2 gündür böyle.
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #11 Aeroxs dedi: Evet çünkü içinde veri dosya uygulama vb. varsa uyarıyor. Genişletmek için tıkla... Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Evet çünkü içinde veri dosya uygulama vb. varsa uyarıyor. Genişletmek için tıkla... Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #12 OnurDoğan63_19 dedi: Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Disk olmadığında uyarı veriyor mu? Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Disk olmadığında uyarı veriyor mu?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #13 OnurDoğan63_19 dedi: Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarını default yaptınız mı öyle düzeliyordu benim PC'de. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Sildim hepsini yine aynı uyarıyı verdi, temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarını default yaptınız mı öyle düzeliyordu benim PC'de.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #14 Hocam çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 28 Haziran 2022 #15 Aeroxs dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sonradan taktığım hard diski çıkarınca o hatayı vermiyor kardeşim. Format atmadım bugün, yetişmedi. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sonradan taktığım hard diski çıkarınca o hatayı vermiyor kardeşim. Format atmadım bugün, yetişmedi.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #16 OnurDoğan63_19 dedi: Sonradan taktığım hard diski çıkarınca o hatayı vermiyor kardeşim. Format atmadım bugün, yetişmedi. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi diski çıkarınca düzeliyor muhtemelen kullanılmaz o disk bir anda gidebilir. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Sonradan taktığım hard diski çıkarınca o hatayı vermiyor kardeşim. Format atmadım bugün, yetişmedi. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi diski çıkarınca düzeliyor muhtemelen kullanılmaz o disk bir anda gidebilir.