Bilgisayar bazen açılmıyor

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bir bilgisayarım var. Bilgisayar bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Kafasına göre. İçini açıp tüm parçaları çıkartıp takıyorum, açıyorum, açılıyor, bu sefer oldu deyip kapağını kapatıyorum, yerine koyuyorum, tekrar açılmıyor.

Bilgisayarı açıyorum fanlar vs. her şey çalışmaya başlıyor fakat ekran gelmiyor. RAM'leri söküp denedim, onda bir problem yok. Sizce problem ne olabilir?

Merhaba, masaüstü bir bilgisayarım var. Bilgisayar bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Kafasına göre. İçini açıp tüm parçaları çıkartıp takıyorum, açıyorum, açılıyor, bu sefer oldu deyip kapağını kapatıyorum, yerine koyuyorum, tekrar açılmıyor.

Bilgisayarı açıyorum fanlar vs. her şey çalışmaya başlıyor fakat ekran gelmiyor. RAM'leri söküp denedim, onda bir problem yok. Sizce problem ne olabilir?

Power tuşuna bastığınızda bilgisayara güç geliyor mu? Anakartın üzerindeki ışık vs. yanıyor mu?

Kasa hasar görmüş ve bir parçayı sıkıştırıyor olabilir mi?
Yok kasa olduğu yerde duruyor, bir parçayı da sıkıştırmıyor.
Power tuşuna bastığınızda bilgisayara güç geliyor mu? Anakartın üzerindeki ışık vs. yanıyor mu?
Evet tüm fanlar dönüyor, ışıklar yanıyor. Güç gidiyor yani.
Güç kaynağınız yanmış olabilir.
Nasıl anlarım? Bazen açılıyor bilgisayar normal bir şekilde kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama bir defasında güncellemeden sonra mecbur yeniden başlatmam gerekince yeniden başlattım ve yine aynı şey oldu, bir daha açılmadı.

Hocam ekran kartınızda bir problem olabilir ya da monitöre giden kabloda en son ihtimal monitörde sorun olabilir monitörünüzü başka bir cihazda denemelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı