Bilgisayar Bazen Ekran Kartını Görmüyor

Kartı garantiye verdiğimde bir sıkıntı çeker miyim acaba ? Ürün 2.el olduğu için faturası benim adıma değil. Test sonuçlansın yarın tekrardan temiz kurulum yapacağım. Olmazsa farklı bir cihazda denerim kartı. Farklı cihazda da aynı problemi yaparsa garantiye veririm. Fakat o cihazda bir problem oluşturmaz ise problem neyden kaynaklı olur ki ?

Çıkar kullanan nasıl kullandı bilemeyiz ekstra kullanıcı hatası deyip ücret talep edebilir.

Satın aldığımda 2-3 ay boyunca bir sıkıntı yaşamadım. Benim kullanımımda bu problem başladı. Böyle bir hata nasıl kullanıcı kaynaklı olabilir ki ? Yani sürekli söküp takılan bir parça değil bu. Kasanın içinde duruyor öylece. Ne yapmış olabilirim ki yani ?

Ben mining ve overclock işlerine bulaşmadım. Şimdi faturayı ve benim aldığım zamanı kontrol ettim de arkadaş kartı 20 Şubat'ta satın almış. Ben ise 18 Mart'ta almışım kartı. Yani daha 1 aylık bile değilmiş. Miningte kullanmış olsa ya da overclock yapmış bile olsa 1 ay içinde en fazla ne kadar zarar verebilir ki yani ?

Bu arada daha fazla vaktim yok bu yüzden testi 1 saat 15 dakikada sonlandırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…