3 300316 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 230 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #1 Normal kapatıyorum ama klavye ısıgı halen yanıyor, reset atmadıkca da sonmuyor. Bunun nedenı ne olabılır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Normal kapatıyorum ama klavye ısıgı halen yanıyor, reset atmadıkca da sonmuyor. Bunun nedenı ne olabılır?
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 24 Temmuz 2020 #2 Windows hızlı başlatma özelliği açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS 3 300316 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 230 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #3 Freudel dedi: Windows hızlı başlatma özelliği açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet, nedeni o mu? Artı 0 Eksi
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 24 Temmuz 2020 #4 300316 dedi: Evet, nedeni o mu? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimal sebebi o, kapatıp deneyin lütfen Artı 0 Eksi
300316 dedi: Evet, nedeni o mu? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimal sebebi o, kapatıp deneyin lütfen
Lacy Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Teknisyeni 24 Temmuz 2020 #5 Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor? Artı 0 Eksi
Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor?
KS KS 3 300316 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 230 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #6 Lacy dedi: Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Bekletiyor ve ışık yanıyor. Artı 0 Eksi
Lacy dedi: Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Bekletiyor ve ışık yanıyor.
poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 24 Temmuz 2020 #7 Bende de aynı sorun var. Baya süre bekliyor ve sonra mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Ram frekansını düşürdüm. Şuanlık sorun yok. Bakalım çözülecek mi? Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var. Baya süre bekliyor ve sonra mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Ram frekansını düşürdüm. Şuanlık sorun yok. Bakalım çözülecek mi?
L luigi Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 238 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #8 Lacy dedi: Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam o bahsettiğin durum bana oluyor arada. Nedir sebebi? Artı 0 Eksi
Lacy dedi: Bilgisayar normal bir şekilde kapanıp sadece klavye ışığı mı sönmüyor? Yoksa bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam o bahsettiğin durum bana oluyor arada. Nedir sebebi?
Lacy Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Teknisyeni 24 Temmuz 2020 #9 luigi dedi: Hocam o bahsettiğin durum bana oluyor arada. Nedir sebebi? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip kapanıyorsa sürücüler eskidir. Sürücüleri güncelledikten sonra %90 sorun çözülecektir. 300316 dedi: Bekletiyor ve ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini güncelle ve Hızlı Başlatma açık ise kapat. Artı 0 Eksi
luigi dedi: Hocam o bahsettiğin durum bana oluyor arada. Nedir sebebi? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarı kapat dedikten sonra uzun süre bekleyip kapanıyorsa sürücüler eskidir. Sürücüleri güncelledikten sonra %90 sorun çözülecektir. 300316 dedi: Bekletiyor ve ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini güncelle ve Hızlı Başlatma açık ise kapat.