Bilgisayar bazen yavaşlıyor ve Discord'dan atıyor

Thrian

Hectopat
Merhaba benim internetim iyi olmasına rağmen bazı günler 2 kere Discord'tan atıyor fakat bazı günler hiç atmıyor. Bazı günler açtığım oyunda bir şeye tıklıyorum, 10 saniye sonra açılıyor bazen direk açılıyor. Acaba bilgisayarda birisi ya da bir virüs olabilir mi? Birisinin bilgisayarımda olmasından korkuyorum çünkü bazı günler oluyor bazı günler olmuyor. Laptopta da SSD var bu arada.

Bilgisayarın ağırlaşması çoğu zaman bellekle alakalıdır, arka planda açık olan uygulamaları kontrol edin ve kullanmadıklarınızı kapatmayı/kaldırmayı deneyin, masaüstünüzü temizleyin ve malware taraması yapıp bilgisayar gücünüzü kullanan zararlı bir yazılım olup olmadığına bakın.

Bilgisayarın ağırlaşması çoğu zaman bellekle alakalıdır, arka planda açık olan uygulamaları kontrol edin ve kullanmadıklarınızı kapatmayı/kaldırmayı deneyin, masaüstünüzü temizleyin ve malware taraması yapıp bilgisayar gücünüzü kullanan zararlı bir yazılım olup olmadığına bakın.

Malwarebytes ile tarama yaptım ve bulduğu şeyleri sildim. Şu anda sıkıntı yok fakat dediğim gibi bir gün aynı anda hem Discord'dan atıp oyun yavaşlıyor. Bazen hiçbir sıkıntı olmadan oynuyorum. Ondan dolayı şu anda korkuyorum bilgisayarımda biri veya virüs varsa diye.

Kaspersky'de böyle görünmesi normal mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_26.png
    Screenshot_26.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Malwarebytes ile tarama yaptım ve bulduğu şeyleri sildim. Şu anda sıkıntı yok fakat dediğim gibi bir gün aynı anda hem Discord'dan atıp oyun yavaşlıyor. Bazen hiçbir sıkıntı olmadan oynuyorum. Ondan dolayı şu anda korkuyorum bilgisayarımda biri veya virüs varsa diye.

Kaspersky'de böyle görünmesi normal mi?

2 tane antivirüs aynı anda kullanmayın yoksa birbiri ile çakışırlar ve hiçbiri işe yaramaz.

Malwarebytes antivirüs değil, antimalware yazılımıdır. Biyolojik olarak virüs ve bakteriler nasıl ayrı patojenler ise, elektronik olarak malware ve virüs de birbirinden farklı şeylerdir ve tedavileri de farklıdır. Antivirüs malware'leri tespit edip temizleyemez, antimalware de aynı şekilde virüsleri tespit edip temizleyemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı