Bilgisayar bileşenleri 2. El alınır mı ?

NightAngry

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi bir performans verecek bir sistem topladım fakat fiyat pek uygun gözükmedi. İkinci el daha ucuz ikinci el toplamayı düşünüyorum ama pek güvenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ikinci el elinde patlayabilir. Sıfır al başın ağrımasın. İndirimleri takip et. Eğer tanıdığın filan varsa ve güveniyorsan satıcıya alabilirsin ikinci el. Başka türlü tavsiye etmem.

Ben ikinci ellerle komple sistem de yaptım, hazır sistemime ekran kartı da aldım, PS4 falan da aldım, bir sorun çıkmadı. Ama kimse sorun çıkmaz diye bir yargıda bulunamaz, dikkatli davranman gerek.

Donanım Haber'in ikinci el bölümüne sahibinden sitesinden daha çok güveniyorum çünkü referans sistemi var referansı bol olan insanlardan alışverişlerimde hiç sorun olmadı. Aldığın şeyde bir sorun varsa da yazıyorlar şurası ezik burası kırık falan diye genelde güvenilir insanlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı