Arkadaşlar öncelikle merhaba, yakın zamanda 100-120bin TL civarında sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat daha öncesinde sistem toplama hiç yapmadım. Yaptığım araştırmalara göre sistemi komple Vatan Bilgisayar'dan alacak olursam daha düşük bileşenleri daha yüksek fiyata almış olacağım. İnternet üzerinden sipariş ettiğimde tam belirlediğim bütçede daha yüksek bileşenli sistem toplayabiliyorum. Aklıma takılan kısım şurası, internetten sipariş verdiğimde parçaların garantileri nasıl işliyor? 14 gün içerisinde iade edebileceğimi biliyorum. Şöyle de bir şey var "kutusu açılmış iade alamayız" şeklinde internette oluşturulmuş şikayetler var. Aldığım ürünün kutusunu açıp denemeden bozuk mu ne durumda olduğunu herhalde bilmem mümkün değil. Tüm bileşenleri internetten sipariş ettiğimde bütün parçalar aynı zamanda elimde olamayacağı için aldığım diğer bileşenlerin 14 günlük süresi geçip, iade etme sürem de geçebilir. Böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.