F furuko66 Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarımın ekran kartında galiba kısa devre var PC arada reset atıyor. Ayarları düşürdüm, PC'ye gidene kadar 2 günlüğüne oyun oynamak için ekran akrtına kısıtlama vs koymanın yolu var mı? Varsa yaptığım işlem işe yarar mı?
Bilgisayarımın ekran kartında galiba kısa devre var PC arada reset atıyor. Ayarları düşürdüm, PC'ye gidene kadar 2 günlüğüne oyun oynamak için ekran akrtına kısıtlama vs koymanın yolu var mı? Varsa yaptığım işlem işe yarar mı?
Parsq Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 426 Çözümler 14 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 ASRock A320M-HDV R4.0 RX 550 550W PSU KİNGSTON FURY 1x8 RAM CORSAİR 1x8 RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Hocam undervolt yapabilirsini tam bilmiyorum internette aratırsanız bulabilirsiniz ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.
Hocam undervolt yapabilirsini tam bilmiyorum internette aratırsanız bulabilirsiniz ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.