O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Oyun oynarken birden ekran gitti ve MSI Click BIOS ekranında takılı kaldı ne yaparsam yapayım çıkamıyorum. Ekrandan exite basınca kapanıp açılıyor aynı ekran ne yapmam lazım? Açtığım konu doğru mu değil mi bilmiyorum kusura bakmayın. Dosya Ekleri 20250121_135333.jpg 147,4 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Oyun oynarken birden ekran gitti ve MSI Click BIOS ekranında takılı kaldı ne yaparsam yapayım çıkamıyorum. Ekrandan exite basınca kapanıp açılıyor aynı ekran ne yapmam lazım? Açtığım konu doğru mu değil mi bilmiyorum kusura bakmayın.
KS KS O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #11 Einstein dedi: Kennisgeving voor omleiding UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kennisgeving voor omleiding UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #12 Osman Toprak dedi: Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Veriniz yok ise yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
Osman Toprak dedi: Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Veriniz yok ise yapabilirsiniz
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.383 Çözümler 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #13 Osman Toprak dedi: Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın. Artı 0 Eksi
Osman Toprak dedi: Sıfırlasam PC'yi çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın.
KS KS O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #14 Einstein dedi: Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapamam onu biliyorum kendimi bilgisayarcıya götürsem halleder mi? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapamam onu biliyorum kendimi bilgisayarcıya götürsem halleder mi?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #15 Osman Toprak dedi: Hocam ben yapamam onu biliyorum kendimi bilgisayarcıya götürsem halleder mi? Genişletmek için tıkla... USB bellek ile olabilir Artı 0 Eksi
Osman Toprak dedi: Hocam ben yapamam onu biliyorum kendimi bilgisayarcıya götürsem halleder mi? Genişletmek için tıkla... USB bellek ile olabilir
KS KS O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #16 Einstein dedi: Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarcıya götürdük tanıdık hard diski okumuyor dedi garantiye yollayın dedi başka yere de göstereyim mi garantiye mi yollayayım sizce. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows açılmadan nasıl yapacaksınız? Dediğim adımları uygulayın. UEFI bootloader onarma deneyin. Düzelmez ise temiz format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarcıya götürdük tanıdık hard diski okumuyor dedi garantiye yollayın dedi başka yere de göstereyim mi garantiye mi yollayayım sizce.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.383 Çözümler 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #17 Osman Toprak dedi: Hocam bilgisayarcıya götürdük tanıdık hard diski okumuyor dedi garantiye yollayın dedi başka yere de göstereyim mi garantiye mi yollayayım sizce. Genişletmek için tıkla... Sistemde disk olarak ne var? Artı 0 Eksi
Osman Toprak dedi: Hocam bilgisayarcıya götürdük tanıdık hard diski okumuyor dedi garantiye yollayın dedi başka yere de göstereyim mi garantiye mi yollayayım sizce. Genişletmek için tıkla... Sistemde disk olarak ne var?