L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:27 #1 RAM 8gb samsung SSD veya HDD modeli 240 GB Ekran kartı R7 240 serbest 2gb İşlemci İ3 9100f PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim.
PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 14:32 #2 LeanardoSilva dedi: PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp, biraz bekleyip tekrar takın. Artı 0 Eksi
LeanardoSilva dedi: PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp, biraz bekleyip tekrar takın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:46 #3 LeanardoSilva dedi: PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta diskiniz gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
LeanardoSilva dedi: PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta diskiniz gözüküyor mu?
KS KS L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:42 #4 Einstein dedi: BIOS'ta diskiniz gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor Phenyl dedi: BIOS pilini çıkartıp, biraz bekleyip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkarmayı bilmiyorum bozarım diye korkuyorum baska yolu yokmu Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'ta diskiniz gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor Phenyl dedi: BIOS pilini çıkartıp, biraz bekleyip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkarmayı bilmiyorum bozarım diye korkuyorum baska yolu yokmu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:46 #5 LeanardoSilva dedi: Evet gözüküyor. BIOS pilini çıkarmayı bilmiyorum bozarım diye korkuyorum baska yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını paylaşın. Artı 0 Eksi
LeanardoSilva dedi: Evet gözüküyor. BIOS pilini çıkarmayı bilmiyorum bozarım diye korkuyorum baska yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını paylaşın.
KS KS L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:57 #6 Bu boot Dosya Ekleri 17634706395904244065315461267986.jpg 123,1 KB · Görüntüleme: 12 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:08 #7 LeanardoSilva dedi: Bu boot. Genişletmek için tıkla... Boot option 1 seçip görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:32 #8 Einstein dedi: Boot option 1 seçip görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Boot option 1 Dosya Ekleri 20251118_162222.jpg 131,9 KB · Görüntüleme: 10 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:36 #9 LeanardoSilva dedi: Boot option 1 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CSM enable deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:38 #10 Einstein dedi: BIOS'tan CSM enable deneyin. Genişletmek için tıkla... Nerede Einstein dedi: BIOS'tan CSM enable deneyin. Genişletmek için tıkla... CSM enableden sonra ne yapacagım Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'tan CSM enable deneyin. Genişletmek için tıkla... Nerede Einstein dedi: BIOS'tan CSM enable deneyin. Genişletmek için tıkla... CSM enableden sonra ne yapacagım