L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:27 #1 RAM 8gb samsung SSD veya HDD modeli 240 GB Ekran kartı R7 240 serbest 2gb İşlemci İ3 9100f PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim.
PC BIOS'da takılı kaldı açıldığında BIOS'a giriyor ve cıkılmıyor, kesin cözüm lazım. YT'dekilerin çoğunu izledim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:37 #21 LeanardoSilva dedi: BIOS da kalarak yapılıyor mu? Ekran gelmiyor cünkü sadece BIOS. Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
LeanardoSilva dedi: BIOS da kalarak yapılıyor mu? Ekran gelmiyor cünkü sadece BIOS. Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz.
KS KS L LeanardoSilva Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:41 #22 Einstein dedi: Evet yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarın format atıp denerim Artı 0 Eksi