Berat29 Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Yeni aldığım masaüstü bilgisayarım BIOS'u açıyor. Fakat işletim sistemini kurma panelinde monitör "Sinyal yok" diyor. Neden acaba?
Yeni aldığım masaüstü bilgisayarım BIOS'u açıyor. Fakat işletim sistemini kurma panelinde monitör "Sinyal yok" diyor. Neden acaba?
Fogrer Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 649 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 Berat29 dedi: Yeni aldığım masaüstü bilgisayarım BIOS'u açıyor. Fakat işletim sistemini kurma panelinde monitör "Sinyal yok" diyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Berat29 dedi: Yeni aldığım masaüstü bilgisayarım BIOS'u açıyor. Fakat işletim sistemini kurma panelinde monitör "Sinyal yok" diyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kurdunuz mu?
KS KS Berat29 Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Fogrer dedi: Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kurucam ekran geliyo bir anda kapanıyo Artı 0 Eksi
Fogrer dedi: Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kurucam ekran geliyo bir anda kapanıyo