winnfps Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımda oyun oynarken bir anda kapanıyor. Oyun kapanıyor ekranda Glitch'ler oluyor ve kasamdan kapatıp açmam gerekiyor. Bazen de bekleyince ya da ekran kartı sürücüsünü (Win+CTRL+Shift+b) yenileyince düzeliyor. Dosya Ekleri IMG_20230818_232502.jpg 23,4 KB · Görüntüleme: 77 IMG_20230822_001644.jpg 79,1 KB · Görüntüleme: 74
Bilgisayarımda oyun oynarken bir anda kapanıyor. Oyun kapanıyor ekranda Glitch'ler oluyor ve kasamdan kapatıp açmam gerekiyor. Bazen de bekleyince ya da ekran kartı sürücüsünü (Win+CTRL+Shift+b) yenileyince düzeliyor.
KS KS winnfps Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #11 DDU ile sürücüleri sildim şimdi sürücüleri kuruyorum 1-2 hafta sonra tekrar dönüş yapacağım. ahmet can balcı dedi: Ekran kartı rahmetli olmaya yakın gibi duruyor. Geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi driver silip yeni yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA GTX 750 Ti fazlasıyla eski bir ekran kartı. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücüleri sildim şimdi sürücüleri kuruyorum 1-2 hafta sonra tekrar dönüş yapacağım. ahmet can balcı dedi: Ekran kartı rahmetli olmaya yakın gibi duruyor. Geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi driver silip yeni yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA GTX 750 Ti fazlasıyla eski bir ekran kartı.