Bilgisayar bir anda kapanıyor

batnwos

Decapat
Daha fazla  
Dün oyun oynarken bacağım bilgisayar kasasının camına çarptı. Hemen camın dibinde de ekran kartı güç kablosu var. Ben çarptıktan sonra o güç kablosundan kırmızı ışık yandı söndü ve ekran kapandı. Ardından bir daha aynısı yaşandı. Dün gecede konsolla oyun oynarken ekran bir anda kapandı ve konsolda ciddi şekilde titremeye başladı. Bugün de iki defa bilgisayarla ilgilenirken ekran gitti. İlk seferde tekrar açılırken sistem güncelleniyor yazısı çıktı. İkincisinde kapattım ve üç saat kadar dışarıdaydım. Ne yapmam lazım ekran kartına bir şey olmuş mudur?

Güç kablosu bükülü olduğu için darbe aldığından konektörü yamultmuş olabilir. Kasanın yan kapağını söküp ekran kartını ve özellikle güç kablosunun takılı olduğu konektörü ve çevresini kontrol et. Bakalım gözüne bir şey çarpacak mı.

Dün oyun oynarken bacağım bilgisayar kasasının camına çarptı. Hemen camın dibinde de ekran kartı güç kablosu var. Ben çarptıktan sonra o güç kablosundan kırmızı ışık yandı söndü ve ekran kapandı. Ardından bir daha aynısı yaşandı. Dün gecede konsolla oyun oynarken ekran bir anda kapandı ve konsolda ciddi şekilde titremeye başladı. Bugün de iki defa bilgisayarla ilgilenirken ekran gitti. İlk seferde tekrar açılırken sistem güncelleniyor yazısı çıktı. İkincisinde kapattım ve üç saat kadar dışarıdaydım. Ne yapmam lazım ekran kartına bir şey olmuş mudur?
Ekran kartına bir şey olmamıştır.
Ekran kartına giden power kabloları yerinden oynamış gibi görünüyor.
Kart elektrik almazsa kırmızı ışık uyarısı verir. Muhtemelen kabloları çıkarıp yeniden takınca düzelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı